Udstilling De syv dødssynder: Hovmod

Rebecca Louise Law

Udstillingen kan ses fra den 3. februar - 28. maj
- tirsdag-søndag kl. 11-16 på Skovgaard Museet


Hovmod er den værste af de syv dødssynder. Hovmod er det modsatte af ydmyghed. Hvordan ville man vise hovmod i dag? Den udfordring tager den engelske billedkunstner Rebecca Louise Law op.

Oprah Winfrey har udråbt Law til sin yndlingskunstner, og det er Laws første udstilling i Danmark. Hun arbejder med levende blomster i kunstfærdige installationer. I løbet af udstillingen visner og forgår blomsterne langsomt.  Hendes imponerende installation minder os om, at hovmod står for fald. Den kommenterer tidens gang, definitionen af skønhed, og hvordan alting er forgængeligt og har sin tid.

Laws udstilling præsenterer også naturen i en menneskeskabt ramme, bringer naturen ind i et kunstigt rum, bringer naturen ind i byen i en verden, der fjerner sig fra naturen; en verden, der i stigende grad er virtuel, forurenet, med næsten ingen steder tilbage, der er uberørt af mennesket. Rebecca Louise Laws arbejde vil engagere publikum og gentænke vores opfattelse af hovmod.

Entré: 
- Voksne kr. 60
- Seniorer kr. 55,00
- Børn og unge under 18 år / Medlemmer / studerende gratis adgang

Booking

Udstilling De syv dødssynder: Hovmod - voksen billet 60,00 DKK
Udstilling De syv dødssynder: Hovmod - senior billet 55,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Combine er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 2685 Combine A/S, Dannebrogsgade 58A, 9000 Aalborg, CVR: 37 34 20 84
Combine A/S

Skovgaard Museet

Skovgaard Museet er kunstmuseet i Viborg. Museet er en arkitektonisk perle midt i Viborgs ældste bydel og har til huse i byens gamle rådhus fra 1728. Her ved siden af Viborgs Domkirke mødes flere generationer af kunstnerslægten Skovgaard.
Skovgaard Museet
Domkirkestræde 2-4
8800 Viborg
Tlf: 8662 3975
post@skovgaardmuseet.dk
www.skovgaardmuseet.dk
Juni-aug: 10-17 tirsdag-søndag
Sep-maj: 11-16 tirsdag-søndag