Baggårdsfortællinger i Viborg nordby

Baggårdsfortællinger – Viborg nordby

Onsdag den 16. august kl. 19.00 inviterer Viborg Fortællerkreds igen på Baggårdsfortællinger.

Aftenturen med de indlagte fortællinger er denne gang henlagt til kvarteret nær Nørremøllevej i Viborg. Fra Nørresøbadet på Kærvænget bevæger vi os ad listige stier og småveje til blomstrende haver og steder med udblik til Nørresø. Undervejs fortælles muntre, sørgelige og underfundige historier, og aftenturen slutter ved søen, hvor de fire fortællere runder af med short-stories, der nydes sammen med kaffe, the og kage.

Dato: Onsdag den 16. august kl. 19.00

Pris: 60 kr. pr. person

Mødested: P-pladsen ved Nørresøbadet, Gefionvej 1
Her venter de oplagte fortællere ved  vores trailer, hvor de udleverer de 50 klapstole til turen. Vi står klar fra kl. 18.40.

Book din billet ved at vælge datoen, sæt et flueben foran klokkeslæt, vælg antal billetter, tilføj til kurv og fortsæt din bestilling.

Booking

Baggårdsfortællinger i Viborg nordby

Antal 60,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Combine er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 2685 Combine A/S, Dannebrogsgade 58A, 9000 Aalborg, CVR: 37 34 20 84
Combine A/S

Viborg Fortællekreds

Er en aktiv forening, der dyrker, udvikler og udbreder den mundtlige fortælletradition. Vi er synlige i mange sammenhænge: Fortællinger på Viborg Katedralskole, Kongens Kammer, Stenladen i Almind, Blichervandringer på Hald Hovedgaard, Viborg Bibliotek, Køkkenfortællinger hos Carte Blanche og en meget aktiv medvirken i Viborg Snapsting.
Se vores hjemmeside: www.viborgfortaellekreds.wordpress.com

Kontakt: Erik Møller
Tlf. 2425 8283
Mail: emp.historie@gmail.com