En dag i jernalderen

Vær med en hel dag i oldtiden på Hvolris.

For en dag bliver du en del af livet, som det kan have været for 2000 år siden. Hele familien vil få en fælles historisk oplevelse I sent vil glemme. Oplev samspillet mellem håndværk, natur og madlavning. Oplev at du selv blive en del af oldtiden og helt bogstaveligt får den ind under neglene!

Der er kun et begrænset pladser og det er kun om tirsdagen i sommerferien...

I ankommer kl. 10.30, hvorefter I vil bliver klædt på til jernalderlivet. Derefter går rejsen ca. 2000 år tilbage i tiden. Rejsen vil byde på gedigent håndværk, frokost, bagning og dagen sluttes selvfølgelig af med en jernaldermenu som vi selv har kokkereret efter jernalderens metoder. Der vil være en spændende afslutning omkring kl. 19.30, hvorefter vi drager mod nutiden igen. 

Prisen er:
295 kr. for alle - uansat alder

alt inkl.: indgang, tøj til dagen, frokost, sødt til kaffen samt en spændende jernaldermenu

Der tages forbehold for aflysning, hvis der ikke er nok tilmeldte. 

Booking

En dag i jernalderen

Antal 295,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Combine er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 2685 Combine A/S, Dannebrogsgade 58A, 9000 Aalborg, CVR: 37 34 20 84
Combine A/S

Hvolris Jernalderlandsby

Der tilbydes mange oplevelser og aktiviteter på Hvolris. Fælles for det hele er, at "kulisserne" gør noget helt særlig ved alle. Tempoet drosles helt naturligt ned, og vi inspireres til aktiviteter og lege, som nok hører en anden tid til, men som også i dag er dejligt livgivende. Altså en anden til - et andet tempo.
Kontakt
Hvolris Jernalderlandsby
Tlf. 87 87 32 45
Mail: hvolris@viborg.dk
Åbningstider
Åben for turister og jernalderfamilier i sommerferien og efterårsferien.
Booking af arrangementer, udlejning og skoletjeneste hele året, kontakt Hvolris pr. mail.

Se hjemmesiden www.hvolris.viborg.dk