God jul og et fremragende nytår! VisitViborg holder lukket fra 20. december '14 til 4. januar '15 (Viborg Museum holder åbent)

Køb en anderledes og spændende gave via enjoyviborg.dk

Tag et kig ind i Viborgs imponerende domkirke

Vibcraft – besøg Viborg Kommune i Minecraft

Kobl af på Hærvejen

Flotte detaljer i Viborgs gamle bydel

Se det 10 meter lange håndsyede Hærvejstæppe i Viborg

Jul i gågaden
Par i restaurant
Viborg Domkirke gudstjeneste
Minecraft Viborg
Hærvejen i skoven
Kringlen i Sct. Mogensgade
Hærvejstæppet i Søndermarkskirken

Velkommen til Viborg-egnen

VisitViborg byder dig velkommen til Viborg-egnen. Viborg er en af Danmarks ældste byer med en spændende historie, hyggelige middelaldergader, flotte gågader med spændende butikker. Viborg-egnen har en fantastisk beliggenhed midt i Jylland og er omkranset af unikke, afvekslende landskaber. Her på siden finder du information om attraktioner, aktiviteter, begivenheder, shopping, overnatning, og hvad du ellers skal bruge for at planlægge dit besøg i eller omkring Viborg.

Her kan du booke spændende juletilbud på Viborg-egnen. Bliv inspireret af de forskellige tilbud fra bl.a. overnatningssteder og attraktioner.

Projektet Viborg-egnens oplevelser på film er støttet af LAG Viborg med midler fra EU og Ministeriet for By Bolig og Landsdistrikter.

Der findes masser af spændende naturområder på Viborg-egnen. Her finder du bakker, skove, søer, hede-områder og meget mere. Tag madkurven med og tag på opdagelse! 

VILD MED VIBORG