Søg oplevelser

 

 

Viborgegnen byder på mange flere forskellige hyggelige juleaktiviteter for både børn og voksne. Kom f.eks. til Juleparaden på fredag den 29. november kl. 16.30, hvor julemanden og borgmesteren Søren Pape Poulsen fører an i den store Juleparaden og julelysene tændes. 

Bestil din egen guide til byvandring, kirkerundvisning, temature eller guidede ture i og omkring Viborg

Julefilmen "Emma og Julemanden - Jagten på Elverdronningens Hjerte" blev optaget i Viborg by og på Viborg-egnen i 2015.

VisitViborg har gjort det nemmere for Jer der skal holde et arrangement på Viborg-egnen. Mulighederne for at holde møde -, kursus -, eller konference er samlet et sted.

Projektet Viborg-egnens oplevelser på film er støttet af LAG Viborg med midler fra EU og Ministeriet for By Bolig og Landsdistrikter.

Vil du med ud at cykle en tur du aldrig glemmer? Så tag din mountainbike, racer eller helt almindelige cykel med - og glæd dig til et cykelparadis med oplevelser for både entusiaster, motionister og alle os andre, der gerne vil ud og have vind i håret. 

Velkommen til Viborg-egnen

VisitViborg byder dig velkommen til Viborg-egnen. Viborg er en af Danmarks ældste byer med en spændende historie, hyggelige middelaldergader, flotte gågader med spændende butikker. Viborg-egnen har en fantastisk beliggenhed midt i Jylland og er omkranset af unikke, afvekslende landskaber. Her på siden finder du information om attraktioner, aktiviteter, begivenheder, shopping, overnatning, og hvad du ellers skal bruge for at planlægge dit besøg i eller omkring Viborg.