Glæd dig til årets julefilm "Emma og Julemanden"

Køb anderledes og spændende oplevelser via enjoyviborg.dk

Julehygge på Viborg-egnen

Glæd dig til Viborg-egnen

VisitViborg App - Turistinformation direkte på din smartphone

Kobl af på Hærvejen

Emma og Julemanden -
Enjoyviborg.dk
Juleparade i Viborg
Viborg Søerne efterår
Ny VisitViborg App
Hærvejen i skoven

På Viborgegnen er der mange muligheder for at få en kulinarisk oplevelse, se lækre tilbud her.

Julefilmen "Emma og Julemanden - Jagten på Elverdronningens Hjerte" blev optaget i Viborg by og på Viborg-egnen af Deluca Film A/S i starten af 2015. Læs mere om filmen

Viborgegnen byder på mange flere forskellige hyggelige juleaktiviteter for både børn og voksne. Kom f.eks. til Juleparaden på fredag den 29. november kl. 16.30, hvor julemanden og borgmesteren Søren Pape Poulsen fører an i den store Juleparaden og julelysene tændes. 

VisitViborg har gjort det nemmere for Jer der skal holde et arrangement på Viborgegnen. Mulighederne for at holde møde -, kursus -, eller konference er samlet et sted.

FØLG VISITVIBORG PÅ FACEBOOK

#visitviborg og #vildmedviborg og del dine billeder fra Viborg-egnen

Velkommen til Viborg-egnen

VisitViborg byder dig velkommen til Viborg-egnen. Viborg er en af Danmarks ældste byer med en spændende historie, hyggelige middelaldergader, flotte gågader med spændende butikker. Viborg-egnen har en fantastisk beliggenhed midt i Jylland og er omkranset af unikke, afvekslende landskaber. Her på siden finder du information om attraktioner, aktiviteter, begivenheder, shopping, overnatning, og hvad du ellers skal bruge for at planlægge dit besøg i eller omkring Viborg.