Sorry if you notice any errors on this page - we're updating our design. Thanks for your patience!
Martin Luther

Reformationsjubilæet 2017

I 2017 er det 500 år siden Martin Luther slog 95 teser op på porten til slotskirken i Wittenberg – en begivenhed der blev startskuddet til reformationen. 

Aarhus2017

Viborg - en del af Aarhus 2017

Aarhus 2017 er et kulturelt laboratorium fyldt med nye tanker. Besøg Viborg og resten af regionen og få store kulturoplevelser med hjem i kufferten.

Søg oplevelser

 

 

Mageløs

Gruppetilbud, guidede ture, foredrag og rundvisninger

Bestil din egen guide til byvandring, kirkerundvisning, temature eller guidede ture i og omkring Viborg

Viborg fra søsiden

VisitViborg feriemagasin 2017

Bladr i VisitViborgs online feriemagasin og bliv inspireret til et besøg i Viborg. Hent et gratis trykt eksemplar hos VisitViborg.

Møde i Viborg

Møder & Konferencer

VisitViborg har gjort det nemmere for Jer der skal holde et arrangement på Viborg-egnen. Mulighederne for at holde møde -, kursus -, eller konference er samlet et sted.

Film Dollerup Bakker

Viborg-egnen på film

Projektet Viborg-egnens oplevelser på film er støttet af LAG Viborg med midler fra EU og Ministeriet for By Bolig og Landsdistrikter.

Mor og datter på cykel

Cykelferie

Vil du med ud at cykle en tur du aldrig glemmer? Så tag din mountainbike, racer eller helt almindelige cykel med - og glæd dig til et cykelparadis med oplevelser for både entusiaster, motionister og alle os andre, der gerne vil ud og have vind i håret. 

Vandrestøvler

Vandreferie

Viborg-egnen er et oplagt sted, hvis du ønsker at bevæge dig rundt. Her kan vandring kombineres med fantastiske naturoplevelser og spændende historie.