Tag din mountainbike, racer eller helt almindelige cykel med - og glæd dig til et cykelparadis med oplevelser for alle

Cykelferie på Viborg-egnen

Tag din mountainbike, racer eller helt almindelige cykel med - og glæd dig til et cykelparadis med oplevelser for alle

Cykelferie på Viborg-egnen

Vil du med ud at cykle en tur du aldrig glemmer? Så tag din mountainbike, racer eller helt almindelige cykel med - og glæd dig til et cykelparadis med oplevelser for både entusiaster, motionister og alle os andre, der gerne vil ud og have vind i håret

Tag et kig på siden eller kom ind i butikken og lad os inspirere jer. Vi står klar med masser ruter, cykelkort, og gode ideer. Uanset om I har lyst til at opleve en af de 25 stjerneruter, der tager jer forbi et hav af oplevelser... eller om I hellere selv vil køre ud og opdage det hele.

Cyklister Hjarbæk

Oplev Stjerneruterne

Viborg-egnen er et oplagt valg til en cykelferie, hvor du kan opleve den smukke natur tæt på.  Stjerneruterne består af 24 gode cykelruter, som starter fire forskellige steder; Viborg, Bjerringbro, Hjarbæk og Ulbjerg. En stjernerute begynder og ender det samme sted, så du behøver ikke at tage en stor opbakning med. Turen varierer mellem ca. 10-70 km.

Cykelkort stjernerute

Rutebeskrivelse inkl. cykelkort på Viborg-egnen kan købes hos VisitViborg.

Bestil her

Cykel med bagage

Book aktiv ferie

Der er rig mulighed for at komme på aktiv ferie på Viborg-egnen, se tilbuddene her. Book med det samme og glæd dig til en oplevelse på vores smukke egn.

Troldeslugten

Hald Sø, Dollerup Bakker og Hærvejen

Tag en skøn vandretur eller spring på cyklen i det kuperede terræn i Dollerup Bakker og nyd udsigten til Hald Sø.