Viborgområdet har en fantastisk beliggenhet midt i Jylland og er omringet av unik natur med skiftende landskap

Velkommen til Viborg

Viborgområdet har en fantastisk beliggenhet midt i Jylland og er omringet av unik natur med skiftende landskap

Ferie i Viborg og omegn - Norge

VisitViborg ønsker deg velkommen til Viborg med omegn. Viborg er en av Danmarks eldste byer med spennende historie, hyggelige middelaldersgater og flotte gågater med spennende butikker.

Viborgområdet har en fantastisk beliggenhet midt i Jylland og er omringet av unik natur med skiftende landskap.

Her på siden finner du inspirasjon og informasjon om attraksjoner, aktiviteter, begivenheter, shopping, overnatting og det du ellers kan trenge for å planlegge ditt besøk i og omkring Viborg.

 • Bryg & Brosten inkl. frokost

  Kom med på en helt unik tur rundt i Viborg, hvor du får historien om personer og steder, der har lagt navn til nogle af Viborg Bryghus´vidunderlige øl. Turen slutter af med øl smagning og frokost hos Viborg Bryghus.
  269,00 DKK Book
 • Gavekort til Bryg & Brosten

  Kom med på en helt unik tur rundt i Viborg, hvor du får historien om personer og steder, der har lagt navn til nogle af Viborg Bryghus´vidunderlige øl. Turen slutter af med ølsmagning hos Viborg Bryghus.
  150,00 DKK Book
 • Bryg & Brosten

  Kom med på en helt unik tur rundt i Viborg, hvor du får historien om personer og steder, der har lagt navn til nogle af Viborg Bryghus´vidunderlige øl. Turen slutter af med øl smagning hos Viborg Bryghus.
  150,00 DKK Book
 • Julefrokost, musik & dans - Martin Brygmann

  Kæmpe julebord, professionel betjening, danmarks bedste stand-up comedy, Martin Brygmann, garneret med højt humør, smukke omgivelser, musik og dans.
  Fra 595,00 DKK Book
Viborg fra søsiden

VisitViborg feriemagasin 2017

Bladr i VisitViborgs online feriemagasin og bliv inspireret til et besøg i Viborg. Hent et gratis trykt eksemplar hos VisitViborg.

Martin Luther

Reformationsjubilæum 2017

REFORMATIONS-
JUBILÆUM

BESØG VIBORG
I 2017
 

Sct. Mogens Gade

Guidede ture

Guidede ture i Viborgs gamle bydel
fra 500 kr. 

Par shopping

Shopping, kunsthåndværk og gårdbutikker

På Viborg-egnen er der masser af spændende butikker at gå efter. Gå en tur i de idylliske gågader og opdag udvalget hos de mange specialforretninger. 

Mor og datter på cykel

Cykelferie

Vil du med ud at cykle en tur du aldrig glemmer? Så tag din mountainbike, racer eller helt almindelige cykel med - og glæd dig til et cykelparadis med oplevelser for alle. 

Vandrestøvler

Vandreferie

Viborg-egnen er et oplagt sted, hvis du ønsker at bevæge dig rundt. Her kan vandring kombineres med fantastiske naturoplevelser og spændende historie. 

Par i restaurant

Parferie

På Viborg-egnen er der mulighed for at få nogle gode oplevelser samtidig med at I kan nyde hinandens selskab. Slap af med et godt måltid efter en aktiv dag med mange nye indtryk og oplevelser.