Oplev den gamle kongeby Viborg fra søsiden

Tag på sejltur med Margrethe I

Oplev den gamle kongeby Viborg fra søsiden

Sejl med Margrethe I

Tag på sejltur med sø-dronningen "Margrethe I" og nyd en smuk tur på Viborg-søerne. Oplev den gamle kongeby Viborg fra søsiden, og få et fint udsyn til byens skyline og den flotte natur rundt om søerne.

"Margrethe I" sejler fra den 12. maj - 31. august.

Den hyggelige sejltur rundt på Nørresø og Søndersø varer ca. 1 time. Sejlturene starter og slutter ved broen ved Golf Salonen. Mulighed for af-/påstigning ved Viborg Sø-Camping/Danhostel Viborg.

Se "Margrethe I" folder
Følg "Margrethe I" på Facebook

Margrethe I
Margrethe I

Hvornår sejler "Margrethe I"?

"Margrethe I" sejler fra den 12. maj - 31. august 2017. Den hyggelige sejltur rundt på Nørresø og Søndersø varer ca. 1 time.
Se sejlplanen her. 

Margrethe I

Lej "Margrethe I"

Saml familien, venner, kollegaer eller sportskammeraterne, medbring kaffe og kage eller et par kolde øl, og ikke mindst det gode humør, og få en hyggelig sejltur på Viborg-søerne med "Margrethe I".

 • Snaps & Søgang

  Kom med på en hyggelig sejltur, hvor Birthe Ladefoged fra Viskum Snaps fortæller om kryddersnapse, og hvor du kan smage 3 forskellige snapse.
  Fra 160,00 DKK Book
 • Sejltur med Margrethe I på Viborg-søerne

  Oplev Viborg fra søsiden, tag med det gode skib "Margrethe I" rundt på Viborg-søerne.
  60,00 DKK Book
 • Bobler & Bølger

  Under sejlturen kan du nyde en smagning af mousserende vine og en type champagne, som Peter Dahl fra Dahls Vinhandel fortæller om.
  Fra 175,00 DKK Book
 • Musik & Harmoni

  Orla Nielsen elsker at spille harmonika, glæd dig til en lille harmonika koncert, mens Margrethe I gynger i takt på Viborg-søerne.
  Fra 100,00 DKK Book