Vandreferie på Viborg-egnen


Viborg-egnen er et oplagt sted, hvis du ønsker at bevæge dig rundt. Her kan vandring kombineres med fantastiske naturoplevelser og spændende historie. 

At vandre på Viborg-egnen er en fantastisk oplevelse. Her finder du noget af Danmarks smukkeste og mest varierede natur - fra vidtstrakte hedeområder, dramatiske skrænter, frodige skove, fjordens friske pust til Hærvejen, hvor historien i bogstaveligste forstand serveres for dine fødder.

 • ViborgEgnen - Kultur- & Naturhistorisk guide

  ViborgEgnen midt i Jylland - og midt i alt det grønne! Her er bløde bakker, frodige ådale, vidstrakte heder, klare søer, dybe skove, charmerende landsbyer, pulserende byliv m.m.
  110,00 DKK Book
 • Hærvejsvandretur omkring Viborg

  Kom med på en vandring som også fører dig tilbage til reformationens tid. Få historier om Borgvold, sØnæs, Peter Seebergs hærvejssten, hærvejstæppet i Søndermarkedskirken og en hel del Viborg-historie.
  Fra 150,00 DKK Book
 • Hærvejen – kortsæt vandrere og cyklister

  Kortbaseret guide fra 2015, med Hærvejsruten fra Frederikshavn og Hirtshals i nord til Padborg i syd.
  185,00 DKK Book
Hald Sø

Vandreture

Er du også vild med at komme ud i naturen, når du holder ferie? Så vil du elske området omkring Viborg.

Sct. Mogensgade, Viborg

Viborg på egen hånd

Viborg er en af Danmarks ældste byer med spor helt tilbage fra oldtiden. Oplev den flotte kongeby på egen hånd med denne byvandring.

Kongenshus Mindepark

Spændende naturområder

Der findes masser af spændende naturområder på Viborg-egnen. Her finder du bakker, skove, søer, hede-områder og meget mere. Tag madkurven med og tag på opdagelse! 

Troldeslugten

Hald Sø, Dollerup Bakker og Hærvejen

Tag en skøn vandretur eller spring på cyklen i det kuperede terræn i Dollerup Bakker og nyd udsigten til Hald Sø.