Viborg maler byen rød med Birthe Kjær fredag den 4. maj

Køb en siddeplads til den udendørs koncert med Birthe Kjær

Viborg Handel maler hele byen rød og fejrer 50 års jubilæet for en af Danmarks mest folkelige og fantastiske sangstemmer – Birthe Kjær. Jubilæet bliver markeret med et imponerende show, hvor Birthe får et 12 mand stort orkester i ryggen; Feel Good Band med blæsere, strygere og korsangere. Dette er en enestående mulighed for at høre Birthe Kjær som den fremragende sangerinde og fortolker hun er.

Birthe Kjær & Feel Good Band er nok det tætteste man i dagens Danmark kommer på et ægte kultorkester. Med en uimodståelig charme og smittende glæde indtager Birthe og Feel Good band scene efter scene landet over, og efterlader altid publikum i et inferno af "syng med", gummibåde og klapsalver. 

Dato: Fredag den 4. maj kl. 20.00 
Sted: Koncerten foregår udendørs på Nytorv i Viborg 

Der sælges ca. 200 siddepladser i forbindelse med koncerten, som varer ca. 75. minutter. 

Betingelser: Billetterne refunderes ikke og kan ikke afbestilles grundet regnvejr.

Booking

Viborg maler byen rød med Birthe Kjær fredag den 4. maj

Antal 105,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Combine er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 2685 Combine A/S, Dannebrogsgade 58A, 9000 Aalborg, CVR: 37 34 20 84
Combine A/S

Viborg Handel

Viborg Handel repræsenterer ca. 250 medlemmer indenfor detailhandel, service og liberale erhverv, som i fællesskab støtter bestræbelserne på at udvikle Viborgs position som handelsby.
Viborg Handel
Tlf.: 86 61 37 48
info@handeliviborg.dk
www.handeliviborg.dk
Da vi ofte er ude af huset, er kontoret ikke altid bemandet. Ring derfor venligst på forhånd og aftal tid for afhentning af firmagavekort eller andet: tlf. 86 61 37 48