Viborg coffee table book

En fantastisk flot bog, der i billeder viser nogle af Viborg-egnens herligheder. Den eksklusive bog leveres i en unik håndlavet æske fra Bruunshaab Gl. Papfabrik.

VisitViborg har med inspiration fra firmaet Manguster udgivet en flot ny coffee table book med billeder fra Viborg-egnen. I bogen fortæller også fem kendte danskere hvorfor de er så begejstrede for Viborg og omegn.

Billederne i bogen er taget af forskellige fotografer, både professionelle og hobbyfotografer. Fælles for dem alle er, at det er billeder af høj kvalitet.

Bogen er den produceret i et mindre oplag, og kan købes hos VisitViborg (afhentningspris i butikken 250 kr.). Til alle bøger medfølger selvfølgelig den flotte æske fra Bruunshaab Gl. Papfabrik.

Pris inkl. ekspeditionsgebyr og forsendelse: 342 kr.

Booking

Viborg coffee table book

Antal 342,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Samson Travel er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 1999 Samson Travel A/S, Havnepladsen 5A, 9900 Frederikshavn, CVR: 31 37 36 62

VisitViborg

VisitViborg er Viborg-egnens autoriserede turistbureau og vi står klar til at yde service og information om hele Viborg-egnen.
Kontakt
VisitViborg
Tingvej 2A
8800 Viborg

Hjemmeside: www.visitviborg.dk
Email: info@visitviborg.dk
Telefon: 8787 8888