Møde i Viborg

Møder & Konferencer

VisitViborg har gjort det nemmere for Jer der skal holde et arrangement på Viborg-egnen. Mulighederne for at holde møde -, kursus -, eller konference er samlet et sted.

Gastronomi mad

Spisesteder i Viborg by

Viborg byder på en bred vifte af dejlige spisesteder, vinbarer og cafeer.

Spisesteder udenfor Viborg by

Hvis I er lidt sultne efter mødet, er der et varieret udbud af spisesteder på Viborg-egnen.

Hærvejen

På Hærvejen får du tid til at opleve naturen, historien og hinanden på tætteste hold. Hærvejen er en mere end 500 km varieret vandre- og cykelrute gennem Jylland.

Vandrere ved Silkeborg

Gudenåen

Gudenå også kaldet Gudenåen er med sine ca. 158 km Danmarks længste vandløb. Gudenåen kaldes også Danmarks eneste flod pg.a. den særlige fauna, der findes ved åen.

Mor og datter på cykel

Cykeloplevelser

Vil du med ud at cykle en tur du aldrig glemmer? Så tag din mountainbike, racer eller helt almindelige cykel med - og glæd dig til et cykelparadis med oplevelser for alle. 

Mountainbike Hald Ege

Mountainbike på Viborg-egnen

Glæd dig! Viborg er i gang med noget stort. Viborg Trail Arena skaber Danmarks længste sporforløb, som er “100 kilometer MTB-spor omkring Viborg.”

Vandrestøvler

Vandreoplevelser

Viborg-egnen er et oplagt sted, hvis du ønsker at bevæge dig rundt. Her kan vandring kombineres med fantastiske naturoplevelser og spændende historie. 

Kanosejlads på Gudenåen

Kano- og kajakture

Selvom Viborg-egnen befinder sig midt i alt det grønne, så er der stadig god mulighed for aktiviteter der har med vand at gøre.

Fisker

Lystfiskeri

Er du lystfisker, er du kommet til det helt rette område! Viborg-egnens åer og søer er blandt de bedste i landet.

Naturoplevelser

Der findes masser af spændende naturområder på Viborg-egnen. Her finder du bakker, skove, søer, hede-områder og meget mere. Tag madkurven med og tag på opdagelse! 

TurismePartner+