Parferie

På Viborg-egnen er der mulighed for at få nogle gode oplevelser samtidig med at I kan nyde hinandens selskab. Den smukke og varierede natur indbyder til en slentretur eller en aktiv vandre-, cykel- eller løbetur – alt efter jeres behov. 

Søger I unikke fund og lokale smagsoplevelser er der flere muligheder. Gå f.eks. på jagt i et inspirerende sortiment af brugskunst eller oplev fremstillingen af glaskunst. Efter en aktiv dag med mange nye indtryk og oplevelser, er der mulighed for at slappe af med et godt måltid på et af Viborg-egnens spændende spisesteder.

Gastronomi mad

Spisesteder i Viborg by

Viborg er fyldt med hygge, historie, sjove oplevelser, afslapning i smukke omgivelser, kunst og kultur og en bred vifte af dejlige spisesteder, vinbarer og cafeer.

Spisesteder udenfor Viborg by

Hvis I er lidt sultne efter mødet, er der et varieret udbud af spisesteder på Viborg-egnen.

Sct. Mogensgade, Viborg

Viborg på egen hånd

Viborg er en af Danmarks ældste byer med spor helt tilbage fra oldtiden. Oplev den flotte kongeby på egen hånd med denne byvandring.

Mor og datter på cykel

Cykeloplevelser

Vil du med ud at cykle en tur du aldrig glemmer? Så tag din mountainbike, racer eller helt almindelige cykel med - og glæd dig til et cykelparadis med oplevelser for alle. 

Vandrestøvler

Vandreferie

Viborg-egnen er et oplagt sted, hvis du ønsker at bevæge dig rundt. Her kan vandring kombineres med fantastiske naturoplevelser og spændende historie. 

Højt hår i Energimuseet

Attraktioner og oplevelser

Kom og oplev historiens sus i den smukke domkirke, flagermuserne i kalkgruberne, jernalderlivet i Hvolris, højspænding i Energimuseet - og få det hele skåret ud i pap på det arbejdende museum i Bruunshåb.

Kongenshus Mindepark

Naturoplevelser på Viborg-egnen

Der findes masser af spændende naturområder på Viborg-egnen. Her finder du bakker, skove, søer, hede-områder og meget mere. Tag madkurven med og tag på opdagelse!