Outdoor Bjerringbro kano- og cykeludlejning

Outdoor Bjerringbro kano- og mountainbike udlejning 

Leverandør af oplevelser i naturen

Vi udlejer kanoer og kajakker på Gudenåen på strækningen fra Ry til Randers. Der er mange gode muligheder for en god og spændende tur, der passer jer.

Kanoturen kan være en éndagstur eller af flere dages varighed. Et eksempel på 3 dage i kano med 2 overnatninger: Kongensbro -> Bjerringbro -> Langå -> Randers

Det er oplagt, at tage på kanotur med sin familie, skoleklasse, sportshold, kollegaer, venner osv. Det giver gode oplevelser og styrker fællesskabet.

Vi har også en cykeludlejning hvor I kan leje nye og gode mountainbikes. Vi tilbyder også guidede ture i skoven. I kan desuden kombinere kano og mountainbike, hvilket resulterer i en dejlig naturoplevelse.

I hjertet af Bjerringbro, pragtfuldt beliggende ned til Gudenåen, ligger vores teltplads, hvor det er muligt at overnatte på jeres tur. På teltpladsen er der en god service bygning med toiletter, bruser og et lille køkken.

I kan læse mere på vores hjemmeside, hvor i finder priser, kort, turforslag osv. For at bestille kan I ringe eller skrive en mail til os.

Se mere på: www.natouren.dk

Del denne side

Opdateret af:

VisitViborg info@visitviborg.dk
 

Kontakt

Adresse

Gudenåvej 4
8850 Bjerringbro

Telefon

+45 30 28 00 48

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 9.6586598999
Latitude : 56.3708722