Glæd dig til aktiviteter, masser af frisk luft og sved på panden - til lands, til vands og i luften

Aktive oplevelser

Er du en af dem, der elsker aktive oplevelser? Så har vi et godt forslag: pak sportstasken, rygsækken eller kufferten og kom til Viborg! 

Her midt i alt det grønne finder du et hav af outdoor-oplevelser - uanset om du er på udkig efter MTB-trails, cykelruter, vandring, golf, løb, kanoture, picnic eller noget helt andet. Vi glæder os til at se jer i skovene, på søerne og åerne, på heden - og alle mulige andre steder.

Mor og datter på cykel

Cykeloplevelser

Vil du med ud at cykle en tur du aldrig glemmer? Så tag din mountainbike, racer eller helt almindelige cykel med - og glæd dig til et cykelparadis med oplevelser for alle. 

Vandrestøvler

Vandreoplevelser

Viborg-egnen er et oplagt sted, hvis du ønsker at bevæge dig rundt. Her kan vandring kombineres med fantastiske naturoplevelser og spændende historie. 

Mountainbike Hald Ege

Mountainbike på Viborg-egnen

Glæd dig! Viborg er i gang med noget stort. Viborg Trail Arena skaber Danmarks længste sporforløb, som er “100 kilometer MTB-spor omkring Viborg.”

Fisker

Lystfiskeri

Er du lystfisker, er du kommet til det helt rette område! Viborg-egnens åer og søer er blandt de bedste i landet.

Kanosejlads på Gudenåen

Kano- og kajakture

Selvom Viborg-egnen befinder sig midt i alt det grønne, så er der stadig god mulighed for aktiviteter der har med vand at gøre.

Hærvejen

På Hærvejen får du tid til at opleve naturen, historien og hinanden på tætteste hold. Hærvejen er en mere end 500 km varieret vandre- og cykelrute gennem Jylland.

Vandrere ved Silkeborg

Gudenåen

Gudenå også kaldet Gudenåen er med sine ca. 158 km Danmarks længste vandløb. Gudenåen kaldes også Danmarks eneste flod pg.a. den særlige fauna, der findes ved åen.

OutdoorDenmark

OutdoorDenmark præsenterer Jyllands flotteste og mest spektakulære naturområder, som alle har et rigt udbud af aktivitetsmuligheder.