Glæd dig til aktiviteter, masser af frisk luft og sved på panden - til lands, til vands og i luften

Aktive oplevelser

Er du en af dem, der elsker aktive oplevelser? Så har vi et godt forslag: pak sportstasken, rygsækken eller kufferten og kom til Viborg! 

Her midt i alt det grønne finder du et hav af outdoor-oplevelser - uanset om du er på udkig efter MTB-trails, cykelruter, vandring, golf, løb, kanoture, picnic eller noget helt andet.

Vi glæder os til at se jer i skovene, på søerne og åerne, på heden - og alle mulige andre steder.

Vandre venner
Mor og datter på cykel

Cykeloplevelser

Vil du med ud at cykle en tur du aldrig glemmer? Så tag din mountainbike, racer eller helt almindelige cykel med - og glæd dig til et cykelparadis med oplevelser for alle. 

Vandrestøvler

Vandreferie

Viborg-egnen er et oplagt sted, hvis du ønsker at bevæge dig rundt. Her kan vandring kombineres med fantastiske naturoplevelser og spændende historie. 

Mountainbike Hald Ege

Mountainbike på Viborg-egnen

100 km mountainbike-spor er under etablering! Det gør Viborg-egnen til et MTB-hotspot, der kan tilbyde en række sammenhængende MTB-spor med garanterede store-smil-på-læben oplevelser.

Vandrere hygger på Hærvejen

Hærvejen

På Hærvejen får du tid til at opleve naturen, historien og hinanden på tætteste hold. Hærvejen er en mere end 500 km varieret vandre- og cykelrute gennem Jylland.

OutdoorDenmark

OutdoorDenmark

OutdoorDenmark præsenterer Jyllands flotteste og mest spektakulære naturområder, som alle har et rigt udbud af aktivitetsmuligheder. På egen hånd, alene eller i grupper kan du få sved på panden.