På Viborg-egnen er der masser af oplevelser for store og små

Familieferie

På Viborg-egnen er der masser af oplevelser for store og små. 

Gå en tur under jorden i Mønsted Kalkgruber og Daugbjerg Kalkgruber, rejs verden rundt og hop fra land til land på Verdenskortet i Klejtrup. Vil du have det skåret ud i pap, så kom til Bruunshaab Gl. Papfabrik og få en sjov dag. Mød jernalderfolket i Hvolris Jernalderlandsby og meget mere.

Højt hår i Energimuseet

Attraktioner og oplevelser

Oplev historiens sus i den smukke domkirke, flagermuserne i kalkgruberne, jernalderlivet i Hvolris, højspænding i Energimuseet - og få det hele skåret ud i pap på Bruunshåb gl. Papmuseum.

Pige i svømmehal

Svømmehaller, friluftsbade og strande

Se hvor du kan tage en dukkert!

Borgvold legeplads

Legepladser

På Viborg-egnen findes der masser af sjove legepladser til børnene. 

Børn spiser is

Børnevenlige spisesteder

Der er flere børnevenlige spisesteder på Viborg-egnen. Børnene synes jo ofte at det er hyggeligt og lidt spændende at tage med ud at spise, så hvorfor ikke gøre det.

Best Western Golf Hotel Viborg

Overnatningsmuligheder

Viborg-egnen byder alt fra overnatning i naturskønne omgivelser til overnatning i levende og hyggeligt byliv i Viborg centrum.

Mor og datter på cykel

Cykeloplevelser

Vil du med ud at cykle en tur du aldrig glemmer? Så tag din mountainbike, racer eller helt almindelige cykel med - og glæd dig til et cykelparadis med oplevelser for alle. 

Naturoplevelser

Der findes masser af spændende naturområder på Viborg-egnen. Her finder du bakker, skove, søer, hede-områder og meget mere. Tag madkurven med og tag på opdagelse!