På Viborg-egnen er der masser af oplevelser for store og små

Familieferie

På Viborg-egnen er der masser af oplevelser for store og små. 

Gå en tur under jorden i Mønsted Kalkgruber og Daugbjerg Kalkgruber, rejs verden rundt og hop fra land til land på Verdenskortet i Klejtrup. Vil du have det skåret ud i pap, så kom til Bruunshaab Gl. Papfabrik og få en sjov dag. Mød jernalderfolket i Hvolris Jernalderlandsby og meget mere.

Børn spiser is

Børnevenlige spisesteder

Der er flere børnevenlige spisesteder på Viborg-egnen. Børnene synes jo ofte at det er hyggeligt og lidt spændende at tage med ud at spise, så hvorfor ikke gøre det.

Højt hår i Energimuseet

Attraktioner og oplevelser

Kom og oplev historiens sus i den smukke domkirke, flagermuserne i kalkgruberne, jernalderlivet i Hvolris, højspænding i Energimuseet - og få det hele skåret ud i pap på det arbejdende museum i Bruunshåb.

Pige i svømmehal

Svømmehaller, friluftsbade og strande

Se hvor du kan tage en dukkert!

Legeplads Borgvold

Legepladser

På Viborg-egnen findes der masser af sjove legepladser til børnene. 

Mor og datter på cykel

Cykeloplevelser

Vil du med ud at cykle en tur du aldrig glemmer? Så tag din mountainbike, racer eller helt almindelige cykel med - og glæd dig til et cykelparadis med oplevelser for alle. 

Kongenshus Mindepark

Naturoplevelser på Viborg-egnen

Der findes masser af spændende naturområder på Viborg-egnen. Her finder du bakker, skove, søer, hede-områder og meget mere. Tag madkurven med og tag på opdagelse! 

Oplev Viborg-egnens attraktioner

Viborg-egnen har mange spændende attraktioner med aktiviteter, der specielt henvender sig til børn. Men voksne er også meget velkomne. Besøg kalkgruberne i Mønsted og Daugbjerg, Energimuseet i Tange, Verdenskortet i Klejtrup, Hvolris Jernalderlandsby i Bjerregrav, Viborg Museum i Viborg og meget mere! Lad dig inspirere her...

Viborg, Glæd dig

Se filmen og oplev Viborg fra sin smukkeste side på en dejlig sommerdag.