På Viborg-egnen er der masser af oplevelser for store og små

Familieferie

Skal vi gøre dine børn helt vilde, lidt klogere, glade og lidt forbavsede?

Så tag dem med og se, hvor barnlig ferie kan være. Når I laver sjove eksperimenter på Energimuseet, spotter flagermus fra lofter i Daugbjerg Kalkgruber eller fra minetoget, der kører under jorden i Mønsted Kalkgruber, når I går HELE jorden rundt på Verdenskortet - eller når I "leger jernalder" i Hvolris Jernalderlandsby, tryller med pap på det gamle papmuseum, giver far buksevand i svømmehallen, bliver udfordret i det indendørs legeland og aaalt det andet, der bare ligger og venter på jer.

Attraktioner og oplevelser

Oplev historiens sus i den smukke domkirke, flagermuserne i kalkgruberne, jernalderlivet i Hvolris, højspænding i Energimuseet - og få det hele skåret ud i pap på Bruunshåb gl. Papmuseum.

Pige i svømmehal

Svømmehaller, friluftsbade og strande

Se hvor du kan tage en dukkert!

Legepladser

På Viborg-egnen findes der masser af sjove legepladser til børnene. 

Børnevenlige spisesteder

Der er flere børnevenlige spisesteder på Viborg-egnen. Børnene synes jo ofte at det er hyggeligt og lidt spændende at tage med ud at spise, så hvorfor ikke gøre det.

Best Western Golf Hotel Viborg

Overnatningsmuligheder

Viborg-egnen byder alt fra overnatning i naturskønne omgivelser til overnatning i levende og hyggeligt byliv i Viborg centrum.

Børn på MTB Hald Ege

Aktive oplevelser på Viborg-egnen

Her midt i alt det grønne finder du et hav af outdoor-oplevelser - uanset om du er på udkig efter MTB-trails, cykelruter, vandring, golf, løb, kanoture, picnic eller noget helt andet.

Naturoplevelser

UDFORSK DEN SPÆNDENDE NATUR

Sejltur på Viborg-søerne

Sejltur med ´Margrethe I´

SEJLTUR PÅ VIBORG-SØERNE