Familieferie

Skal vi gøre dine børn helt vilde, lidt klogere, glade og lidt forbavsede?

Så tag dem med og se, hvor barnlig ferie kan være. Når I laver sjove eksperimenter på Energimuseet, spotter flagermus fra lofter i Daugbjerg Kalkgruber eller fra minetoget, der kører under jorden i Mønsted Kalkgruber, når I går HELE jorden rundt på Verdenskortet - eller når I "leger jernalder" i Hvolris Jernalderlandsby, tryller med pap på Bruunshaab Gl. Papfabrik, giver far buksevand i Viborg Svømmehal, bliver udfordret i Viborg Legeland og aaalt det andet, der bare ligger og venter på jer.

  • Hærvejscykelpakke

    Oplev Hærvejen fra Viborg til Padborg / grænsen på cykel, en skøn cykeltur på 270 km.
    5.500,00 DKK Book
Børn på MTB Hald Ege

Aktive oplevelser på Viborg-egnen

Her midt i alt det grønne finder du et hav af outdoor-oplevelser - uanset om du er på udkig efter MTB-trails, cykelruter, vandring, golf, løb, kanoture, picnic eller noget helt andet.

Mor og datter på cykel

Cykeloplevelser

Vil du med ud at cykle en tur du aldrig glemmer? Så tag din mountainbike, racer eller helt almindelige cykel med - og glæd dig til et cykelparadis med oplevelser for alle.

Naturoplevelser

UDFORSK DEN SPÆNDENDE NATUR

Kanosejlads på Gudenåen

Kano- og kajakture

Viborg-egnen har mange fremragede åer og søer til kanofart i forskellige sværhedsgrader. Mest kendte er Gudenå og Karup Å, og der er flere muligheder.