Tag din mountainbike, racer eller helt almindelige cykel med - og glæd dig til et cykelparadis med oplevelser for alle

Cykelferie på Viborg-egnen

Vil du med ud at cykle en tur du aldrig glemmer? Så tag din mountainbike, racer eller helt almindelige cykel med - og glæd dig til et cykelparadis med oplevelser for både entusiaster, motionister og alle os andre, der gerne vil ud og have vind i håret

Tag et kig på siden eller kom ind i butikken og lad os inspirere jer. Vi står klar med masser ruter, cykelkort, og gode ideer. Uanset om I har lyst til at opleve en af de 25 stjerneruter, der tager jer forbi et hav af oplevelser... eller om I hellere selv vil køre ud og opdage det hele.

Cyklister Hjarbæk

Hærvejen på cykel

At cykle langs Hærvejen giver jer mulighed for at komme tæt på historien, naturen og hinanden. Her er plads til at nyde tilværelsens basale glæder. Her er fred og ro. Tid til at tænke og mærke efter.

Mountainbike Hald Ege

Mountainbike på Viborg-egnen

Viborg har et smukt og afvekslende terræn og der er MTB-spor for alle. Du finder spor på de store åbne vidder på Stanghede, tekniske udfordringer i Ødalen og sjovt singletrack i Bækkelund ved Hald Ege.

Gudenåen på cykel

En cykelferie i GudenåLandet kan sammensættes på mange forskellige måder. Der er mulighed for længere ture langs hele Gudenåens løb, men I kan også nøjes med kortere ture i den dejlige natur.

OutdoorDenmark

OutdoorDenmark

OutdoorDenmark præsenterer Jyllands flotteste og mest spektakulære naturområder, som alle har et rigt udbud af aktivitetsmuligheder. På egen hånd, alene eller i grupper kan du få sved på panden.