Når du besøger Viborg-egnen har du et væld af overnatningsmuligheder at vælge imellem

Er du gæst i Viborg?


Når du besøger Viborg-egnen har du et væld af overnatningsmuligheder at vælge imellem. Vi kan tilbyde alt fra overnatning i naturskønne omgivelser til overnatning i levende og hyggeligt byliv i Viborg centrum.

Her på siden finder du en oversigt over de forskellige overnatningssteder uanset om du nu er til luksusophold eller primitiv overnatning.

Oplev Viborg

Hygge tidløs charme, masser af historie - og en overvældende smuk og afvekselende natur hele vejen rundt.

Den stolte kongeby i Jyllands hjerte har meget at byde på. Samtidig findes der masser af spændende attraktioner i Viborg og omegn, til både en solskins- og en regnvejrsdag. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gastronomi mad

Spisesteder i Viborg by

Viborg er fyldt med hygge, historie, sjove oplevelser, afslapning i smukke omgivelser, kunst og kultur og en bred vifte af dejlige spisesteder, vinbarer og cafeer.

Spisesteder udenfor Viborg by

Hvis I er lidt sultne efter mødet, er der et varieret udbud af spisesteder på Viborg-egnen.

Højt hår i Energimuseet

Attraktioner og oplevelser

Kom og oplev historiens sus i den smukke domkirke, flagermuserne i kalkgruberne, jernalderlivet i Hvolris, højspænding i Energimuseet - og få det hele skåret ud i pap på det arbejdende museum i Bruunshåb.

Foto: Poul Erik Pedersen

Pindle / Det sker Viborg-egnen

Viborg-egnens kalender er fyldt med spændende events.

Viborg fra søsiden

VisitViborg feriemagasin 2018

Bladr i VisitViborgs online feriemagasin og bliv inspireret til et besøg i Viborg. Hent et gratis trykt eksemplar hos VisitViborg.