Golf Hotel og Salonen

Overnatning og wellness på Viborgs første klasses hotel

Smukt beliggende mellem de idylliske Viborg-søerne og i pagt med naturen finder du Golf Hotel & Salonen med mulighed for både weekendophold, wellnessophold og hotelophold af længere varighed. Her får du overnatning i Viborg på et første klasses hotel med tilhørende wellness-afdeling og restaurant.

Perfekt til weekendophold og længere ophold
Golf Hotel Viborg og Golf Salonen har smukt indrettede værelser udstyret med trådløst internet, bad/bruser, TV, telefon, minibar, hårtørrer, buksepresse m.m. På Golf Hotel Viborg finder du også specielle VIP-værelser med bl.a. sauna og aircondition. Værelserne er indrettet med alle basale fornødenheder – perfekt til både weekendophold og længere ophold i Viborg. Som overnattende gæst på Golf Hotel & Salonen, kan du ligeledes benytte hotellets øvrige aktiviteter og faciliteter til både afslapning og motion: Wellness-afdeling med sauna, dampbad, stort udendørs spa og koldtvandschok, indendørs swimmingpool og billardstue. 

Kulinarisk spiseoplevelser og udsigt
Fra hotellets panorama-restauranter kan du glæde dig over udsigten lige ned til de smukke Viborg-søerne, mens du nyder en kulinarisk oplevelse med en lækker middag, smagfuldt krydret med hyggemusik. Aftenen kan sluttes af med et besøg i baren på Salonen.

Hotelophold med masser af aktiviteter
Udenfor venter også et hav af aktiviteter. Lej en vandcykel, robåd og kano og begiv dig ud på Viborg-søerne. Kun et stenkast fra hotellet ligger Viborg Golf Klub med 27-hullers golfbane med både pay-and-play, tidsbestilling og bane med adgang for alle. De enestående omgivelser ved søerne i Viborg og parken Borgvold med en fredfyldt atmosfære, giver opholdet en ekstra dimension.

Uanset om det gælder en hyggelig middag, en enkelt overnatning, et afslappende weekendophold eller den store konference, hvor folk kommer fra hele landet, så er der mulighed for det på Golf Hotel & Salonen.

  • Juleophold ved Viborg-søerne

    Oplev en dejlig jul med traditioner og fuld forplejning, i afslappende omgivelser på Golf Hotel Viborg d. 24.-27. december 2019.
    4.045,00 DKK Book