Foulum

Guidetur Forskningscenter AU Foulum

Aarhus Universitets forskningscenter ”AU Foulum” ligger ca. 12 km øst for Viborg. På centret er der forsøgsmarker, stalde og forskellige forskningsfaciliteter, og der forskes bl.a. i fødevarer, husdyr og planter.

Guideturen på Forskningscenter Foulums udføres af kompetente guider, der tilbyder:

  • et kort foredrag om historien bag udflytningen af Foulum – fra København og Nordsjælland til Midtjylland.
  • introduktion til forskningsaktiviteter på landbrugsområdet
  • introduktion til kunstværker af bl.a. Erik Varming, Mogens Bøgild og Sys Svinding, der findes på Forskningscenter Foulum

Guideturen kan - efter det korte foredrag - udføres fra bus eller på gåben sammen med en eller flere guider, alt efter gruppens størrelse. Hvis en stor del af guideturen foregår udendørs, anbefaler vi, at deltagerne er klædt på efter vejret.

 

Pris:

DKK 675,- for ca. 1,5 time (max. 30 personer pr. guide)

OBS: Guideture er kun mulige på hverdage, sidst mulige starttid er kl. 15.30

Herudover er der på hverdage følgende mulighed for tilvalg:

- Forplejning
Der er mulighed for at købe formiddagskaffe, frokost eller eftermiddagskaffe i forskningscentrets kantine (betales som tillæg til guideturen)

 

Bestilling:

Hos VisitViborg, tlf. 8787 8888 eller mail.
Bestillingen modtages gerne i god tid. Ved bestilling mindre end en uge inden turen beregnes et tillæg på 100 kr. pr. guide.

 

Del denne side

Oplevelser, aktiviteter, bøger m.m.

Book oplevelser, aktiviteter, bestil bøger m.m. på Viborg-egnen. Du kan finde aktiviteter og arrangementer til hele familien. Book med det samme og glæd dig til en oplevelse på vores smukke egn.