i Viborg d. 22. - 23. - 24. juni 2018

Hærvejsmarchen 2018

Velkommen til den 50. udgave af HÆRVEJSMARCHEN.

HÆRVEJSMARCHEN afholdes i år for 50. gang i weekenden fra fredag d. 22. juni til søndag d. 24. juni 2018. Det fejres med åbningsceremoni, fanemarch, festmiddag og jubilæumsmedaljer. Det er også muligt at købe jubilæumstrøjer og t-shirts.

HÆRVEJSMARCHENs grundsten er 2-dages marchen, hvor man går både lørdag og søndag. Ruterne er 2x10, 2x20, 2,x30, 2x40 og 2x45 km.

Inviter venner og familie med til en særlig festlig march i Viborg!

Læs mere om Hærvejsmarchen... 

Hærvejsmarchen Viborg

Jubilæumsprogram

HÆRVEJSMARCHEN fylder 50 år, og det fejres med manér.
Se program og aktiviteter her

Tilmelding

Husk at invitere familie, venner og bekendte med til et par dejlige vandredage ved 50-års jubilæumsmarch på de historiske og naturskønne ruter omkring og igenenm Viborg. Tilmeld dig her

Ruterne

HÆRVEJSMARCHEN er både for de seriøse marchgængere og for alle glade vandrere fra Danmark og resten af verden, der vil udfordre sig selv med en ægte march. Se ruterne her

Pilgrimsvandringen søndag den 24. juni 2018

Pilgrimsvandringen er på søndagsruterne 10 og 20 km - og har et specialprogram undervejs med blandt andet fælles start på Paradepladsen søndag kl. 08.00 og morgenandagt i Viborg Domkirke kl. 08.30.

Best Western Golf Hotel Viborg

Overnatningsmuligheder

Viborg-egnen byder alt fra overnatning i naturskønne omgivelser til overnatning i levende og hyggeligt byliv i Viborg centrum.

Play Video

HÆRVEJSMARCHEN - Video

Oplev stemningen på Hærvejsmarchen

Play Video

HÆRVEJSMARCHEN - Video 2

Oplev stemningen på Hærvejsmarchen