i Viborg altid sidste weekend i juni

Hærvejsmarchen 2019

Velkommen til den 51. udgave af HÆRVEJSMARCHEN.

HÆRVEJSMARCHEN afholdes i år i weekenden fra fredag d. 28. juni til søndag d. 30. juni 2019. Det fejres med åbningsceremoni, fanemarch, festmiddag og jubilæumsmedaljer. 

HÆRVEJSMARCHENs grundsten er 2-dages marchen, hvor man går både lørdag og søndag. Ruterne er 2x10, 2x20, 2,x30, 2x40 og 2x45 km.

Inviter venner og familie med til en særlig festlig march i Viborg!

Hærvejsmarchen Viborg

Tilmelding

Husk at invitere familie, venner og bekendte med til et par dejlige vandredage på de historiske og naturskønne ruter omkring og igenenm Viborg. Tilmeld dig her

Ruterne

HÆRVEJSMARCHEN er både for de seriøse marchgængere og for alle glade vandrere fra Danmark og resten af verden, der vil udfordre sig selv med en ægte march. Se ruterne her

Pilgrimsvandringen søndag den 30. juni 2019

Pilgrimsvandringen er på søndagsruterne 10 og 20 km - og har et specialprogram undervejs med blandt andet fælles start på Paradepladsen søndag kl. 08.00 og morgenandagt i Viborg Domkirke kl. 08.30.

Bliv gratis medlem af Fodslaw

Når du tilmelder dig til HÆRVEJSMARCEN 2019, får du et tilbud om et gratis medlemskab i en af Vandreforeningen Fodslaws 38 foreninger overalt i Danmark - fra den 1. august og frem til den 31. december 2019.

Best Western Golf Hotel Viborg

Overnatningsmuligheder

Viborg-egnen byder alt fra overnatning i naturskønne omgivelser til overnatning i levende og hyggeligt byliv i Viborg centrum.

Gastronomi mad

Spisesteder i Viborg by

Viborg byder på en bred vifte af dejlige spisesteder, vinbarer og cafeer.

Play Video

HÆRVEJSMARCHEN - Video

Oplev stemningen på Hærvejsmarchen

Play Video

HÆRVEJSMARCHEN - Video 2

Oplev stemningen på Hærvejsmarchen