Hærvejsmarchen 2019 – alle vandreture på hærvejen

Hærvejsmarchen 2019

Historiske vandreture på hærvejen

Årets hærvejsmarch 2019 afholdes i år i weekenden fra fredag d. 28. juni til søndag d. 30. juni 2019 – i samarbejde med IML. De 5 forskellige vandreture på hærvejen fejres med åbningsceremoni, fanemarch, festmiddag og jubilæumsmedaljer – et arrangement for dig som elsker vandring.

HÆRVEJSMARCHENs grundsten er 2-dages marchen, hvor man går både lørdag og søndag. Du kan vælge imellem en vandrerute på hærvejen som er; 2x10, 2x20, 2,x30, 2x40 og 2x45 km – så vi en rute til alle.

Har du lyst til en tur på hærvejen, så inviter venner og familie med til en særlig festlig hærvejsmarch i Viborg! Hvis det er første gang, at du skal prøve vandring på hærvejen – så er du velkommen til at kontakte os for gode råd.

Tilmelding

Husk at invitere familie, venner og bekendte med til et par dejlige vandredage på de historiske og naturskønne ruter omkring og igenenm Viborg. Tilmeld dig her

Ruterne

HÆRVEJSMARCHEN er både for de seriøse marchgængere og for alle glade vandrere fra Danmark og resten af verden, der vil udfordre sig selv med en ægte march. Se ruterne her

Bliv gratis medlem af Fodslaw

Når du tilmelder dig til HÆRVEJSMARCEN 2019, får du et tilbud om et gratis medlemskab i en af Vandreforeningen Fodslaws 38 foreninger overalt i Danmark - fra den 1. august og frem til den 31. december 2019.

Play Video

HÆRVEJSMARCHEN - Video

Oplev stemningen på Hærvejsmarchen

Play Video

HÆRVEJSMARCHEN - Video 2

Oplev stemningen på Hærvejsmarchen