Hærvejsvandringen - 300 km eller 200 km på Hærvejen

300 eller 200 km på Hærvejen - 7.-13. juli 2019
Hvert år vandrer mange hundrede på Hærvejen. En del af dem deltager i Hærvejsvandringen, en tur op gennem Jylland fra Slesvig til Viborg ad den gamle Hærvej.
Der er deltagere fra mange lande, som bruger en uge af deres ferie på at vandre denne tur. Mange har prøvet det før, men hvert år er der også nye deltagere, som gennemfører denne pragtfulde vandring op gennem Jylland.

I 2019 er det 47. gang, at Hærvejsvandringen 300 km gennemføres og en enkelt har deltaget i alle år. Hærvejsvandringen 200 km gennemføres for tredje gang. HHV 200 km har et begrænset deltagerantal på 30.

Turen er på 7 etaper
For begge vandringer gælder, at vandrehastigheden er max. 7,5 km/t og min. 3,5 - 4 km/t inklusive pauser, så alle med en rimelig grundform kan deltage. Ruterne er alle afmærkede og du kan gå i dit eget tempo.

HHV 300 km: Du kommer dagligt forbi 4 rastepladser (undtagen lørdag) samt vandposter.
HHV 200 km: Du kommer dagligt forbi 3 rastepladser (undtagen lørdag) samt vandposter. Fra rast 3 vil du hver dag blive kørt til overnatningsstedet. Der kan vedhjemkørsel forekomme nogen ventetid.

Hærvejskæde og medalje
Når du har gennemført HHV 300 km modtager du Hærvejskæden. Har du gennemført HHV 200 km modtager du ved ankomst til Viborg en medalje og et diplom som erindring.

Sådan forløber HHV 300 km og HHV 200 km
Lørdag den 6. juli samles alle deltagere i Slesvig. Kommer du fra Danmark, kan du komme med bus til Slesvig. Der er opsamling undervejs ned gennem Jylland, på Fyn og på Sjælland.

Overnatning
Vi sover i haller og klasseværelser på skoler. Du skal medbringe luftmadras eller liggeunderlag samt sovepose.

Feltseng
Ved forudbestilling er det muligt at leje en feltseng på Hærvejsvandringen. Prisen er 400 kr. for hele ugen.

Bagage
Din bagage bliver kørt fra start til mål hver dag, så den skal du ikke bekymre dig om. Du skal kun bære det tøj m.v., du skal bruge i løbet af dagen.

Forplejning
Morgenmad og aftensmad leveres af lokale kroer eller lignende, og vi spiser i en sal eller et stort lokale på overnatningsstederne. Ønsker du vegetarmad, skal det bestilles ved tilmeldingen. Undervejs på turen er der rastepladser, hvor du kan købe mad og drikkevarer, og der er ligeledes opsat vandposter. Du kommer også igennem byer hvor der kan provianteres.

Sanitetstjeneste
Der er en sanitetstjeneste på turen, der varetages af personer med mange års erfaring i at ordne vabler og andre vandreskader. De er på overnatningsstederne og på nogle af rastepladserne, og kan altid tilkaldes ved akutte skader ude på ruten.

Hjemkomst
Efter afslutningen i Viborg kører der busser tilbage til Fredericia og Slesvig, for de personer der har købt billet hertil.

Pris og tilmelding

Hærvejsvandringen koster 3.500 kr. uanset om du vandrer 200 km eller 300 km. Dette gælder ved betaling af hele beløbet senest 1.maj. Derefter koster turen 3.750 kr.

Tilmelding med depositum på kr. 1.000 kan ske senest 1. marts, og restbeløbet kr. 2.500 senest 1. maj.

Efter 1. marts kan tilmelding kun foretages ved at indbetale hele beløbet. Husk din tilmelding er først registreret, når betaling er modtaget af Fodslaw.

Tilmeld dig på Fodslaws hjemmeside.

Indeholdt i prisen
For alle gælder, at indkvartering, morgen- og aftensmad, middagssuppe, bagagetransport og bustransport til Slesvig er inkluderet I prisen. Der er en tillægspris for bustransport til/fra Sjælland.

For 300 km vandrere er også hærvejskæde/vedhæng og diplom inkluderet.
For 200 km vandrere er også medalje og diplom samt transport fra rast 3 og til overnatningsstedet inkluderet.

Deltagerantal
Da nogle af overnatningsstederne har begrænset plads er max. antal deltagere 250, heraf er max. 30 pladser reserveret til 200 km vandrere.

Afbud
Hvis du melder afbud senest den 1. maj 2019 tilbagebetales det indbetalte beløb minus kr. 500.

Melder du afbud efter 1. maj 2019 refunderes det indbetalte beløb ikke.

Pas og sygesikringskort
Da du starter ud på vandringen udenfor landets grænse skal du have pas og det blå sygesikringskort på dig. Det anbefales at have en rejseforsikring.

Bankoplysninger
Danske Bank Reg.nr. 9570 Konto nr. 5179505
Betaling fra Sverige og Norge S.W.I.F.T. DABA DK KK IBAN: DK75 3000 0005179505
Betaling fra øvrige udland Nordea Bank Danmark A/S S.W.I.F.T.: NDEA DK KK IBAN: DK06 2000 2640138523

Få mere at vide
Vandreforeningen Fodslaw
Hovedgaden 3D, 8831 Løgstrup
tlf. 8661 3588
web: www.fodslaw.dk
mail: admin@fodsl...

Del denne side

Tilmeld dig Hærvejsvandringen 2019

Vandreforeningen FODSLAW