Himmerlandsstien

Jernbanestier

Himmerlandsstien - Regional cykelrute nr. 35

Himmerlandsstien er 79 km lang og løber fra Viborg til Løgstør og er anlagt på den nedlagte banestrækning mellem Viborg og Løgstør.

Der er adgang for både cyklister, vandrere og ryttere. Stien er belagt med stenmel og som forsøgsordning, er der givet adgang til at ridning kan foregå ved siden af stien.

Stien går gennem varierede og naturskønne landskaber, der veksler mellem bakkede morænelandskaber, heder, fjordnære engområder og store smeltevandsdale. En sådan natursti på en nedlagt jernbanestrækning er trafiksikker og har lave stigninger - et godt alternativ til cykelferien på landevejene.

Læs mere om Himmerlandsstien

 

Alhedestien - Regional cykelrute nr. 21

 
Alhedestien går mellem Viborg og Herning og følger den nedlagte jernbane, Alhedebanen. Stien passerer de naturskønne Dollerup Bakker og går gennem den store skove Kongeskov - Stendal, Havredal og Ulvedal Plantager.

Læs mere om Alhedestien

Del denne side

Oplevelser, aktiviteter, bøger m.m.

Book oplevelser, aktiviteter, bestil bøger m.m. på Viborg-egnen. Du kan finde aktiviteter og arrangementer til hele familien. Book med det samme og glæd dig til en oplevelse på vores smukke egn.