inkl. et kort besøg i Viborg Domkirke

Guidetur i Viborgs gamle bydel inkl. Viborg Domkirke

 

Oplev Viborgs kulturarv med en af de fortælleglade Viborg Guider. Hør om kongerne, der blev hyldet, kirkerne der brændte, se spor fra fortiden, bliv fascineret af helligdomme, husfacader og historier fra en forsvunden tid.

Du kan bestille en guidet tur hele året igennem til netop det sted eller de steder i Viborg og omegn, som du ønsker at blive klogere på.

 

Pris kombitur: 

DKK 750,- 

for 1½ time (max. 25 pers. pr. guide) 

Kombinationstur i Viborgs gamle bydel, inkl. et halv times besøg i Viborg Domkirke (under forbehold for kirkelige handlinger) 

Bestilling: 

Hos VisitViborg, udfyldt venligst formularen her på siden eller ring til tlf. 8787 8888.
Bestillingen modtages gerne i god tid. Ved bestilling mindre end en uge inden turen beregnes et tillæg på 100 kr. pr. guide.

 

Viborg Guiderne:

VisitViborg tilbyder i samarbejde med Viborg-guiderne byvandringer, guidede ture, kirkerundvisninger og foredrag omkring Hærvejstæppet i Viborg hele året rundt. Se guidernes tilbud af rundvisninger mv.

Del denne side

Bestilling kombitur i Viborgs gamle bydel

OBS: Turen er først endeligt bekræftet, når du har modtaget en bekræftelse/faktura pr. mail.

:
Eller ring til VisitViborg på tlf. 8787 8888.

Oplevelser, aktiviteter, bøger m.m.

Book oplevelser, aktiviteter, bestil bøger m.m. på Viborg-egnen. Du kan finde aktiviteter og arrangementer til hele familien. Book med det samme og glæd dig til en oplevelse på vores smukke egn.