Nyt kort over cykelruter ved Gudenåen

Torsdag, februar 21, 2019

Pressemeddelelse

Nyt cykelkort guider cykelgæster langs Gudenåen

Seks turistorganisationer langs Gudenåen er gået sammen om udvikling af et nyt cykelkort med cykelruterne langs Gudenåen.

Kortet er udviklet af GudenåSamarbejdet og de seks turistorganisationer VisitHorsens, VisitJuelsminde, VisitSkanderborg, VisitSilkeborg, VisitRanders og VisitViborg, der alle har cykelstrækninger langs eller tæt på den populære Gudenå i deres destinationer.

Kortet, der distribueres i 15.000 eksemplarer, er det første samlede kort over de afmærkede cykelruter langs Gudenåen, og det giver gæsterne et godt overblik over og beskrivelse af ruterne. Udover en samlet oversigt over ruterne, giver kortet også udsnit af de byer, som ruterne går igennem, så gæsterne nemt kan navigere.

Kortet giver en bedre oplevelse for gæsten
I august 2017 har fire frivillige fra Cyklistforbundet testet og kvalitetssikret cykelruterne, så gæsterne nemt kan finde og følge Gudenåruterne.

Med kortet i hånden kan gæster således forvente at finde en nøje afmærkning af ruterne samt information om overnatning, vandposter, indkøb, udsigtspunkter og attraktioner langs ruterne.

”Vi har rigtig mange gæster, både nationale og internationale, der efterspørger information om cykelruterne langs Gudenåen og banestierne i Gudenåområdet. Det er samlet et meget populært ruteforløb, da landskabet er rigtig smukt og varieret,” siger Charlotte Kastbjerg, turistchef VisitViborg. Derfor har kortet lidt men god information på både dansk, tysk og engelsk.

”Kortet binder cykelruterne sammen på tværs af kommunegrænserne, og giver dermed en bedre samlet helhedsoplevelse for gæsterne”, slutter Charlotte.

Mere info:
www.oplevgudenaa.dk
GudenåSamarbejdet er et tværkommunalt samarbejde mellem syv Gudenåkommuner om Gudenåområdets rekreative potentiale. Kommunerne langs Gudenåen er Hedensted, Horsens, Skanderborg, Silkeborg, Viborg, Favrskov og Randers.
Kortet kan ses i online version her

For mere info, kontakt:
Turistchef Charlotte Kastbjerg, tlf. +45 8787 8891, chka@visitv...

Del denne side