Oplevelser på Viborg-egnen

På Viborg-egnen, midt i alt det grønne, finder du nogeet af Danmarks smukkeste natur, et hav af oplevelser og en masse lokale ildsjæle, der glæder sig til at gøre jeres ophold rigtig behageligt, smagfuldt eller vildt. 

Bagerskilt

Tilbud til grupper

TILBUD TIL GRUPPER

Bryg & Brosten

Guidetur i Viborgs gamle bydel og ølsmagning på Viborg Bryghus. Pris 150,- kr. pr. person.

Attraktioner og oplevelser

Oplev historiens sus i den smukke domkirke, flagermuserne i kalkgruberne, jernalderlivet i Hvolris, højspænding i Energimuseet - og få det hele skåret ud i pap på Bruunshåb gl. Papmuseum.

Kunst, kultur og historie

Er du kunst og kultur interesseret? Så kan du på Viborg-egnen finde et udvalg af museer, gallerier og andre spændende kulturinstitutioner. 

Børn på MTB Hald Ege

Aktive oplevelser på Viborg-egnen

Her midt i alt det grønne finder du et hav af outdoor-oplevelser - uanset om du er på udkig efter MTB-trails, cykelruter, vandring, golf, løb, kanoture, picnic eller noget helt andet.

Naturoplevelser

UDFORSK DEN SPÆNDENDE NATUR

Hærvejen

Tag en tur ad Hærvejen med familien, vennerne eller måske alene - og følg i fodsporene på gøglere, kræmmere, ludere og lommetyve på vej til middelalderens markeder.

Vandrere ved Silkeborg

Gudenåen

Gudenåen er med sine ca. 158 km Danmarks længste vandløb. Gudenåen kaldes også Danmarks eneste flod pg.a. den særlige fauna, der findes ved åen. 

Møde i Viborg

Møder & Konferencer

VisitViborg har gjort det nemmere for Jer der skal holde et arrangement på Viborg-egnen. Mulighederne for at holde møde -, kursus -, eller konference er samlet et sted.

Sejltur på Viborg-søerne

Sejltur med ´Margrethe I´

SEJLTUR PÅ VIBORG-SØERNE

Kanosejlads på Gudenåen

Kano- og kajakture

Viborg-egnen har mange fremragede åer og søer til kanofart i forskellige sværhedsgrader. Mest kendte er Gudenå og Karup Å, og der er flere muligheder.