Oplevelser på Viborg-egnen

På Viborg-egnen, midt i alt det grønne, finder du nogeet af Danmarks smukkeste natur, et hav af oplevelser og en masse lokale ildsjæle, der glæder sig til at gøre jeres ophold rigtig behageligt, smagfuldt eller vildt. 

Bagerskilt

Tilbud til grupper

TILBUD TIL GRUPPER

Bryg & Brosten

Guidetur i Viborgs gamle bydel og ølsmagning på Viborg Bryghus. Pris 150,- kr. pr. person.

Folkebladstoget

Tur med Folkebladstoget

Tag på en hyggelig tur med Folkebladstoget, hvor der undervejs fortælles om byens historie og bygninger. 

Højt hår i Energimuseet

Attraktioner og oplevelser

Oplev historiens sus i den smukke domkirke, flagermuserne i kalkgruberne, jernalderlivet i Hvolris, højspænding i Energimuseet - og få det hele skåret ud i pap på Bruunshåb gl. Papmuseum.

Børn på MTB Hald Ege

Aktive oplevelser på Viborg-egnen

Her midt i alt det grønne finder du et hav af outdoor-oplevelser - uanset om du er på udkig efter MTB-trails, cykelruter, vandring, golf, løb, kanoture, picnic eller noget helt andet.

Naturoplevelser

Der findes masser af spændende naturområder på Viborg-egnen. Her finder du bakker, skove, søer, hede-områder og meget mere. Tag madkurven med og tag på opdagelse! 

Hærvejen

På Hærvejen får du tid til at opleve naturen, historien og hinanden på tætteste hold. Hærvejen er en mere end 500 km varieret vandre- og cykelrute gennem Jylland.

Vandrere ved Silkeborg

Gudenåen

Gudenå også kaldet Gudenåen er med sine ca. 158 km Danmarks længste vandløb. Gudenåen kaldes også Danmarks eneste flod pg.a. den særlige fauna, der findes ved åen.

Møde i Viborg

Møder & Konferencer

VisitViborg har gjort det nemmere for Jer der skal holde et arrangement på Viborg-egnen. Mulighederne for at holde møde -, kursus -, eller konference er samlet et sted.

Sejltur på Viborg-søerne

Sejltur med ´Margrethe I´

SEJLTUR PÅ VIBORG-SØERNE

Kanosejlads på Gudenåen

Kano- og kajakture

Selvom Viborg-egnen befinder sig midt i alt det grønne, så er der stadig god mulighed for aktiviteter der har med vand at gøre.

Fisker

Lystfiskeri

Er du lystfisker, er du kommet til det helt rette område! Viborg-egnens åer og søer er blandt de bedste i landet.