Efterårsferie i Viborg

Foto: VisitViborg
Begivenheder
Begivenheder
Besøg Viborg i efterårsferien, hvor du kan opleve smuk natur, dykke ned i byens historie og få sved på panden med de forskellige aktivitetsmuligheder.
Adresse

8800 Viborg

Kontakt

Naturskattejagter for hele familien

Efterårsferien i Viborg byder også på sjove naturskattejagter for hele familien. Med et skattekort i hånden, kan I udforske naturen omkring Viborg, høre gode historier og lave sjove aktiviteter. 

Læs mere om skattejagterne lige her.

Skattejagt i jernalderen

I fem dage i efterårsferien vender jernalderfolket tilbage til Hvolris Jernalderlandsby. Her kan du opleve, hvordan man levede i jernalderen - og tage på en sjov skattejagt!

Læs mere om skattejagten og Hvolris lige her.

Oplev den smukke natur

Viborg-egnen byder på masser af spændende naturområder. Landskabet er præget af enorme hedeområder, kuperede og dramatiske bakker, et fantastisk vildreservat samt et hav af parker og rekreative områder. Naturen ser særligt flot ud i efteråret, hvor træerne langsomt smider sine blade.

Læs meget mere om egnens mange naturområder her.

En gammel hovedstad med masser af historie

Viborg emmer af historie og er en af Danmarks ældste byer med spor helt tilbage til oldtiden. Er du fascineret af kunst og kultur samt Danmarks smukke og spændende historie? Så er Viborg med sikkerhed et besøg værd!

Du kan dykke ned i de mange historiske oplevelser her, og få inspiration til din efterårsferie i Viborg.

Få en elektrisk oplevelse på Energimuseet

Bliv klogere på elektricitetens fysik, teknik og historie på Energimuseet. Er du nørdet, nostalgisk eller bare nysgerrig? Så er Energimuseet helt sikkert noget for dig. Her kan du få et væld af vilde oplevelser både ude og inde, alt sammen i den skønne natur ved Gudenåen og Tange Sø.

Er du blevet nysgerrig efter flere informationer om det interessante museum? Så læs mere her.

Oplev verdens største kalkmine

Mønsted Kalkgruber er en endeløs labyrint af både smalle og enorme minegange. I gruberne kan du se et multimedie show i den underjordiske biograf ved grubernes største sø. Lys-showet vises hver time, hvor det fortæller om kalkens og grubernes historie.

Læs mere om den unikke oplevelse lige her.

FIND ENDNU FLERE BEGIVENHEDER

#vihardethele #visitviborg #visitaarhusregionen

Adresse

8800 Viborg

Åbningstider

10 Oct 20 / 18 Oct 20

mandagtirsdagonsdagtorsdagfredaglørdagsøndag

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
VisitAarhus, Viborg