Dobbeltværelse HORISONT Hotel og Konference

HORISONT Hotel & Konference

Foto: HORISONT Hotel og Konference
Overnatning
Hoteller
Du behøver ikke at holde møde for at overnatte på HORISONT Hotel & Konference. Det er et hotel til alle - både til forretningsrejsende og private personer.
Adresse

Agro Food Park 10

8200 Aarhus N

Kontakt

E-mail:info@horisont-aarhus.dk

Telefon:70208810

fax:87412323

HORISONT Hotel & Konference har mange stamgæster, der er rigtig glade for at overnatte på hotellet, og mange gør det blandt andet på grund af den hyggelige atmosfære, personlige service, gode køkken, dejlige natur, gratis parkering og ikke mindst den lette adgang til og fra motorvejen.

HORISONT Hotel & Konference råder over 65 værelser – 9 dobbeltværelser med twinbeds og 56 single værelser med elevationssenge.

På værelset er der mulighed for at lave kaffe og te, der er gratis Wi-Fi og nyt fladskærms-tv.

KONFERENCE MED UDSIGT

HORISONT ligger smukt i den flotte Egådal med store vinduespartier. Det giver lys, udsyn og ikke mindst inspiration. Naturen omkring os indbyder til en rask travetur i pauserne eller sjove spil på de grønne arealer. Vi nyder godt af at være placeret lige midt i Agro Food Park, som arbejder på at være det førende innovations- og vækstcenter for fødevarer i Danmark - og blandt de bedste i verden.

Hotellets kokke serverer sund, fantasifuld og velsmagende mad efter årstidernes råvarer, som bliver nøje udvalgt hos vores lokale leverandører. I samarbejde med Teknologisk Institut er der fokus på mindre madspild og bæredygtighed.

Adresse

Agro Food Park 10

8200 Aarhus N

Facilities

Bar

Egen parkeringsplads

Elevator

Internetadgang

Mødefaciliteter

WiFi

Kapacitet: Senge (80)

HORESTA

★★★

Garni

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af