Viborg-egnen

Velkommen!

Er du på udkig efter noget ganske særligt til jeres næste ferie?

Så kan du godt glæde dig til et sandt overflødighedshorn af historier og oplevelser på Viborg-egnen, der bare venter på at få besøg af jer. Kom og oplev noget af Danmarks smukke, spændende og drabelige historie. Besøg for eksempel de tusind år gamle kirker. Tag en tur til ”De Fem Halder”, der så dagens lys i år 1300 – eller riv nogle dage ud af kalenderen og kom helt tæt på både kirkerne, kulturen og hinanden, f.eks. på en tur langs Hærvejen.

I Viborg lever vi med historien, men i nutiden. Historiens vingesus fornemmes stadig i den gamle bykerne, med Domkirken som et imponerende flagskib. Skovgaards farvestrålende udlægning af bibelhistorien pryder vægge og hvælvinger i Domkirken; et helt enestående og fantastisk kunstværk, som både store og små kan glæde sig til at opleve. Hen over sommeren levendegøres historien, når Viborg Guiderne fortæller danmarkshistorien. God tidsrejse!

Viborg-egnen - måske Danmarks mest afvekslende naturoplevelser. Er du vild med at komme ud i naturen, så vil du elske området omkring Viborg. Her kan du vælge mellem de store vidder på heden, de ældgamle egeskove, bakkerne i Dollerup og de mange søer. 

Viborg er en skøn gammel by med alt hvad man kan ønske sig af historie, hygge, shopping, sport og kultur. Og, som om det ikke var nok, så er oplandet fyldt med attraktioner, oplevelser og noget af Danmarks smukkeste natur, der bare ligger og venter på at blive brugt.

Nå ja, og så er der jo lige de lokale. Hyggelige mennesker, der glæder sig til, at du og din partner, familie, venner eller kollegaer kigger forbi.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i Viborg!