VisitViborg
Jul på Nytorv i Viborg

Jul i Viborg

Jul i Viborg har siden gammel tid trukket gæster langvejs fra til den historiske by i Aarhusregionen. Shopping, stemning og fællesskab går hånd i hånd under byens mottoet: Jul som i gamle dage – bare bedre.

Julen 2020 bliver anderledes

Med de seneste corona-tiltag er mange attraktioner lukket for i år, og nogle af de aktiviteter du finder her på siden, kan være aflyst. Butikkerne har stadig åbent, så du kan få julegaveindkøbet i hus, og restauranterne sørger for takeaway til både jul, nytår og hverdag.

Se her en oversigt over åbningstider og takeaway i Viborg.

Juleaktiviteter i Viborg

Hele byen er pyntet op til jul og på Nytorv lyser tusindvis af julelys op i mørket og spreder en fantastisk julestemning.

Oplev julestemningen i de historiske gader, og glem ikke at kigge efter nisserne! Udvalgte fredage kan du opleve Viborgs vægtere gå rundt i byen med deres originale vægtersang og myndige skikkelser, som det var traditionen ind til udgangen af det 19-århundrede. Historien bliver vakt til live i Viborg, hvor du inviteres på hygge og masser af julelækkerier.

Gå på jagt efter nisserne

Rundt i Viborgs gågader kan du finde spor fra forskellige nisse-klaner. Hent et nissepas hos en af byens butikker og få overblik over nissernes univers. Kan du finde både torvenisser, portnisser og skovnisser?

Find meget mere Jul i Viborg lige her.

Oplev julen i Viborg

Du kan finde butikkernes åbningstider her og se en oversigt over åbningstider for hoteller og attraktioner i Viborg her.

Find mere inspiration ...

Shopping i Viborg
Shopping i Viborg
Spis godt
Dejlig mad fra Danmark