VisitViborg
Mand og kvinde sidder ved cafébord med fadøl på et torv med blomsterkrukker omkring dem

Weekendophold for to i Viborg

Rejs tilbage i tiden og oplev spændende historie og hyggelige middelaldergader kombineret med god mad, unikke omgivelser og spændende attraktioner.

Par sidder i forgrunden på bænk og kigger ud over søen med skov i baggrunden

Kunst, historie og shopping

Uanset om I er interesserede i Viborgs spændende historie eller ej, så kan et weekendophold i en historisk by bare noget helt særligt. Når I slentrer ned ad gaderne og går forbi smukke, gamle bygninger, skabes en helt særlig og hyggelig stemning. I Viborg er det et must at besøge Viborg Domkirke, der er verdens største granitkirke. Vil I gerne guides på en tur gennem kirken og byen, kan dette nemt arrangeres via Viborg Museum, der tilbyder guidede ture.

For de kunstinteresserede er der både Viborg Kunsthal og Skovgaard Museet, som udstiller kunst i verdensklasse. Tag også på shoppetur, nu I er i byen og besøg den gamle bydel, Latinerkvarteret eller shop lækre sager indendørs i Sct. Mathias Centret, mens I glæder jer til en fed koncertoplevelse, som I på forhånd har booket hos Tinghallen.

Ud i naturen

Brug søndagen i naturen, for her har Viborg virkelig også noget at byde på. Tag på vandretur på Hærvejen og stop undervejs ved De fem Hald’er, der kombinerer natur og historie på fineste vis.

Overnatning

Gør lidt ekstra ud af overnatningen og tag på Golf Hotel Viborg, hvor der er indendørs swimmingpool, wellness og fitness-afdeling. I kan også tage på Palads Hotel, hvor I kan booke alt lige fra et økonomiværelse, hvor I har, hvad I skal bruge – til en suite med eget spabad og sauna.