VisitViborg
Par besøger Skovgaard Museet

Weekendophold i Viborg

Rejs tilbage i tiden og oplev spændende historie og hyggelige middelaldergader kombineret med god mad, unikke omgivelser og spændende attraktioner.

Dag 1

Tjek først ind på et af byens hyggelige hoteller. Tag herefter på jeres planlagte tur Bryg & Brosten hvor I følger byguiden fra Viborg Museum rundt i de historiske gader. Turen afsluttes med ølsmagning i Byggerstuen med øl fra Viborg Bryghus. Forsæt jeres historiske rejse og nyd en middag i et af Viborgs ældste huse på Restaurant ROD. Her får I velsmagende mad i unikke omgivelser.

Guidetur Bryg og Brosten med Viborg Bryghus

Dag 2

Start dagen med en tur, der tager dig tilbage i tiden. Besøg Viborg Domkirke som er en af verdens største granitkirker og som betragtes som en nødvendighed at se, når I er i Viborg. Forsæt jeres dag på Skovgaard Museet som er beliggende lige ved siden af domkirken. Skovgaard Museet er Viborgs kunstmuseum med spændende værker fra kunstnerfamilien Skovgaard. Lad herefter energidepotet op og spis en lækker frokost på en af Viborgs hyggelige caféer. Forsæt jeres tidsrejse og læg vejen forbi Viborg Kunsthal, hvor I finder spændende værker fra anerkendte billedkunstnere i verdensklasse. Slut jeres oplevelsesrige dag af med god mad på Restaurant Golf Hotel med panoramaudsigt over de idylliske Viborg Søer.

Udsigt over Viborg Søerne til Viborg Domkirke

Dag 3

Påbegynd den sidste dag med at forsætte jeres tidsrejse fra i går og besøg Energimuseet. Her kan du blive klogere på elektricitetens fysik, teknik og historie. Nyd jeres frokost på Energicaféen som har fokus på friske råvarer, klima og at undgå madspild. Fra caféen er der en smuk udsigt over Gudenåen. Afslut jeres historiske miniferie med en gåtur i det naturskønne område omkring Dollerup Bakker og Hald sø. Tag hjem med en ny historisk viden, fornyet energi og en masse gode minder.

Vandrere nyder udsigten over Hald Sø ved Dollerup Bakker

Find mere inspiration ...

Shopping i Viborg
Shopping i Viborg
Sov godt i Viborg
Palads Hotel Viborg