Kongenshus Mindepark

Tredagstur hvor du oplever det hele

Turen hvor du oplever det hele!

Dag 1:
Sejlads på Viborg-søerne – frokost på Latinerly – guidetur, shopping, museumsbesøg eller Viborg Bryghus – middag – overnatning i Viborg

Dag 2:
Byvandring med guide eller sightseeing med Viborgtoget – frokost på Grønhøj Kro – Morten Korch MuseetKongenshus Mindepark – kaffe på Kongenshus Kro & HotelMønsted og/eller Daugbjerg Kalkgruber inkl. ost og rødvin – Middag i Viborg – overnatning i Viborg

Dag 3:
Søgaardens Whiskyshop/Viskum SnapsEnergimuseet – frokost og hjem

Dag 1 starter med sejltur på Viborg-søerne med det gode skib Margrethe I, efterfulgt af frokost på Latinerly. Efter frokosten kan i vælge en guidetur med en af vore fortælleglade guider, shopping i Viborg centrum, besøg med rundvisning på Viborg Museum eller gruppebesøg på Viborg Bryghus. Dagen afsluttes med middag på eller i nærheden af overnatningsstedet.

Dag 2 byder på en byvandring eller en tur med Viborg toget. Alternativt kan I vælge at shoppe alt efter humør og interesse. Bussen kører du herefter til Grønhøj Kro hvor krofatter tager i mod. Her kan i også besøge Morten Korch Museet. Herefter går turen til Kongenshus Mindepark for Hedens Opdyrkere. Når I har været i mindedalen og oppe i udsigtstårnet går tuen tilbage til Kongenshus Kro & Hotel hvor eftermiddagskaffen serveres. Nu er tiden inde til at komme under jorden i Mønsted eller Daugbjerg Kalkgruber hvor der serveres ost og rødvin inden turen går tilbage til overnatningsstedet og middagen.

Efter I har tjekket ud af hotellet, køre bussen til Søgaardens Whiskyshop eller Viskum Snaps, hvor der er mulighed for smagsprøver og indkøb af gyldne dråber. På vej hjem besøger I Energimuseet hvor I hører om bæredygtig energi og energiforbrugets udvikling gennem tiden. I Energimuseets restaurant serveres en let frokost inden vi siger tak for besøget på Viborg-egnen.

Del denne side

Indhent gruppetilbud:

VisitViborg
Tingvej 2A
8800 Viborg
Tlf. 87 87 88 88
info@visitviborg.dk 

Ønsker gruppen tilrettelæggelse og detaljeret program inkl. aftaler og bookinger kan dette udarbejdes af VisitViborg.

Der faktureres et depositum på kr. 500 når tilrettelæggelsen påbegyndes. Beløbet fratrækkes den endelige faktura.

Mageløs

Guideture

Bestil din egen guide til byvandring, kirkerundvisning, temature eller guidede ture i og omkring Viborg