Kongenshus Mindepark

Tredagstur hvor du oplever det hele

Turen hvor du oplever det hele!

Dag 1:
Sejlads på Viborg-søerne – frokost på Latinerly – guidetur, shopping, museumsbesøg eller Viborg Bryghus – middag – overnatning i Viborg

Dag 2:
Byvandring med guide eller sightseeing med Viborgtoget – frokost på Grønhøj Kro – Morten Korch MuseetKongenshus Mindepark – kaffe på Kongenshus Kro & HotelMønsted og/eller Daugbjerg Kalkgruber inkl. ost og rødvin – Middag i Viborg – overnatning i Viborg

Dag 3:
Søgaardens Whiskyshop/Viskum SnapsEnergimuseet – frokost og hjem

Dag 1 starter med sejltur på Viborg-søerne med det gode skib Margrethe I, efterfulgt af frokost på Latinerly. Efter frokosten kan i vælge en guidetur med en af vore fortælleglade guider, shopping i Viborg centrum, besøg med rundvisning på Viborg Museum eller gruppebesøg på Viborg Bryghus. Dagen afsluttes med middag på eller i nærheden af overnatningsstedet.

Dag 2 byder på en byvandring eller en tur med Viborg toget. Alternativt kan I vælge at shoppe alt efter humør og interesse. Bussen kører du herefter til Grønhøj Kro hvor krofatter tager i mod. Her kan i også besøge Morten Korch Museet. Herefter går turen til Kongenshus Mindepark for Hedens Opdyrkere. Når I har været i mindedalen og oppe i udsigtstårnet går tuen tilbage til Kongenshus Kro & Hotel hvor eftermiddagskaffen serveres. Nu er tiden inde til at komme under jorden i Mønsted eller Daugbjerg Kalkgruber hvor der serveres ost og rødvin inden turen går tilbage til overnatningsstedet og middagen.

Efter I har tjekket ud af hotellet, køre bussen til Søgaardens Whiskyshop eller Viskum Snaps, hvor der er mulighed for smagsprøver og indkøb af gyldne dråber. På vej hjem besøger I Energimuseet hvor I hører om bæredygtig energi og energiforbrugets udvikling gennem tiden. I Energimuseets restaurant serveres en let frokost inden vi siger tak for besøget på Viborg-egnen.

Del denne side

Indhent gruppetilbud:

VisitViborg
Tingvej 2A
8800 Viborg
Tlf. 87 87 88 88
info@visitviborg.dk 

Ønsker gruppen tilrettelæggelse og detaljeret program inkl. aftaler og bookinger kan dette udarbejdes af VisitViborg.

Der faktureres et depositum på kr. 500 når tilrettelæggelsen påbegyndes. Beløbet fratrækkes den endelige faktura.