Tag hele familien med på jordomrejse

Verdenskortet - oplev verden i miniudgave

Verdenskortet - tag hele familien med på en jordomrejse

Oplev hele verden i miniudgave med søer, floder, bjerge og flag. Verdenskortet ligger udbredt som et atlas ved bredden af søen med dejlige grønne arealer.

Verdenskortet er det oplagte besøgssted for både børn og barnlige sjæle. Her er aktivitetspark, Verdenskortet i søen, viden om verden, labyrint, dyr og gamle lege; blot for at nævne nogle af de mange tilbud, der er i forlystelsesparken Verdenskortet. 

Hos Verdenskortet tilbydes middags- og kaffeborde i hyggelige lokaler og i verdens bedste omgivelser med søudsigt og hyggelig park. Her kan I nyde den medbragte mad, børnene kan boltre sig på aktivitetsarealet og kaffen kan drikkes med udsigt ud over hele verden. I cafetieriet modtages gerne middags- og kaffeselskaber, forudbestilling nødvendig, overdækket spiseplads, stor udendørs grill (grillretter kan købes, større køb skal forudbestilles).

Skaberen af Verdenskortet ved Klejtrup Sø, Søren Poulsen, blev født i 1888 i Danmark. Efter en tid i Amerika vendte han tilbage til sin hjemegn, hvor han overtog sit barndomshjem ved Klejtrup Sø. Da man en dag skulle afvande de omkringliggende enge, dukkede en sten, der mindede meget om Jylland, frem. Da fik Søren Poulsen idéen til at bygge sin egen lille verden.

Få en helt igennem god oplevelse, hvor du som gæst naturligvis er i centrum.

Læs mere om Vedenskortet på www.verdenskortet.dk

Fest og selskaber

Hold din fest på Verdenskortet og inviter dine gæster på en jordomrejse de aldrig glemmer. Om det er familieudflugt, fødselsdag, konfirmation eller noget helt andet, er vi klar med skønne omgivelser.

Bag om Verdenskortet

En sten med samme form som Jylland er hele baggrunden for Verdenskortet.
Læs mere om Verdenskortets sjove historie her 

  • Hærvejscykelpakke

    Oplev Hærvejen fra Viborg til Padborg / grænsen på cykel, en skøn cykeltur på 270 km.
    5.500,00 DKK Book